Vores hjem/praktisk

Vi bor på en stille villavej i Skibby, hvor børn trygt kan færdes.

Vores hus er 120 kvm. med fuld kælder. 

Børnene må færdes over hele huset, men primært køkken/spisestue og legeværelse vil blive brugt. 

Da mit hjem bliver min arbejdsplads, vil mine egne børn og mand naturligvis også blive set i huset ved aflevering og afhentning og blive en del af Jeres barns dagligdag. 

Vores hjem er et IKKE ryger hjem og der vil på intet tidspunkt blive røget i hjemmet.

Vi har en kat, som hedder Basse, en lidt ældre dame på 15 år. Så har vi okt. 19 fået en lille ny kat, som hedder Simba, Simba er en Hellig birma og som udgangspunkt indekat.

Jeg lægger vægt på:

- Omsorg.

- Tryghed.

- At udforske naturen.

- Plads til det individuelle.

- At være kreativ.

Jeg vil også dagligt synge og læse med børnene. 

- Et godt og trygt samarbejde, hvor vi sætter ærlighed højt, så tingene     bliver taget i opløbet.

 HUSK VI HAR  TAVSHEDSPLIGT. 

At vores aftaler bliver holdt, herunder åbningstider osv. Jeg forventerat der respekt om min åbningstid samt lukketid, at man er ude af døren inden, at jeg har fri.

At I giver mig besked, hvis der har været noget med barnet om morgenen eller om natten, det giver mulighed for at tage højde for det i løbet af dagen. Jeg vil også fortælle Jer, hvis der har været noget i løbet af dagen.

Barnet skal være afleveret senest kl. 9.00 af hensyn til dagen og dagens aktiviteter. I er altid velkommen til at ringe og høre til Jeres barn.

Barnets tøj skal skal være i entreen på en hylde og husk tøj efter vejret.  

I skal selv have barnevogn med. Den skal medbringes mandag og tages med hjem igen fredag, eller I kan tage den med frem og tilbage hver dag. Det er op til Jer.  HUSK REGNSLAG OG MYGGENET. I barnevognen skal der være en godkendt sele.

Jeg vil sende næste uges ugeplan ud til Jeres   email hver fredag  (som udgangspunkt, det kan   hænde, at det bliver lørdag/søndag). Så husk:

- At meddele hvis I ændre mailadresse :) 

- At meddele hvis I ændre adresse.

Bleer skal man selv medbringe og de skal ligge i bade værelset i et skab. Når der mangler bleer, giver jeg  besked, enten personligt, pr. sms, eller en papir besked på barnets  hylde i entré.

Undgå venligst at gå længere end entreen med sko, da gulvet er børnenes legeplads. :) 

Husk at ritualer og en hurtig god aflevering er alfa og omega for dit barns dag, sæt derfor ca. 10 min. af til dette. 

Ved afhentning er det ligeså vigtigt, at du sætter tid af til lige at komme godt ud af døren og lige har tiden til at høre om Jeres barns dag. 

Jeg har et "vinkevindue" hvor vi vinker hver morgen (hvis man vil) og det er faktisk sådan, at alle børn står og vinker, når et barn skal vinke farvel. Det er meget trygt for børnene og fungerer rigtig fint og barnet vender sig ret hurtigt til det :) På sigt er det sådan, at ligepludselig er det ikke nødvendigt at vinke mere for barnet og det løber bare ind og leger, og det betyder jo at man er blevet tryg i rammerne.

Jeg synes, det er utrolig vigtigt, at have et godt samarbejde omkring Jeres barns trivsel. Derfor vil jeg gå til Jer, med de ting som der nu engang er, både af praktiske ting såvel som tingene omkring Jeres barns udvikling. Derfor vil jeg gerne i ny og næ sætte mig over en kop kaffe med Jer og høre, hvordan I synes det går. Ligeledes er I jo velkomne til at komme til mig med ting og spørgsmål, hvis noget kommer op.

Vores lille nye Simba (12 uger okt. 19)

Vores lille nye Simba (12 uger okt. 19)

Der er en stor have, som er lukket af. Den vil blive flittigt brugt.

Del siden